Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Cottrell: Verjamem, da bomo še boljši

Ben Cottrell je avgusta London zamenjal za Mursko Soboto in se iz Arsenala preselil k Muri. V zadnjih dveh tekmah mu je trener Vladimir Vermezović namenil mesto v začetni enajsterici, angleški vezist pa mu je vrnil z dobrima predstavama. Njegova selitev iz Arsenala v Mursko Soboto je bila deležna kar nekaj pozornosti.

"Klub je kontaktiral mojega agenta, ki mi je sporočil, da se Mura zanima zame. Govoril sem z Gregorjem Balažicem in takoj dobil občutek, da imamo enake ideje, da smo na isti strani in odločil sem se, da je zame dobro, da prestopim k Muri," pravi Ben, ki je bil prijetno presenečen nad pogoji, ki jih ima v Murski Soboti, prav tako nad pogoji za igro na večini slovenskih stadionov.

Za čarno-bejle je debitiral na tekmi 5. kroga proti Radomljam, v 6. krogu je vstopil proti Aluminiju. Zbral je tudi dva nastopa v pokalnem tekmovanju, na pravo priložnost pa je čakal do 15. kroga, ko je tekmo proti Aluminiju začel od začetka, podobno je bilo v 16. krogu proti Olimpiji. "Zame osebno je zelo dobrodošlo, da sem dobil priložnost na zadnjih dveh tekmah in ju poskušal čim bolje izkoristiti ter pomagati ekipi na terenu. Počutil sem se dobro in verjamem, da lahko pomagam ekipi, saj uživam v igranju nogometa. Verjamem, da je pred mano še veliko dobrih tekem," samozavestno pravi osmica čarno-bejlih.

Muraši imamo letos težave predvsem v zadnjem delu tekem, saj se je čarno-bejla mreža od 75. minute naprej zatresla že osemkrat. "Zavedamo se, kako pomembni so zaključki tekem, prav tako se zavedamo, da bi lahko bili precej višje na lestvici, če se nam te stvari ne bi dogajale. Vsekakor moramo to izboljšati, tako z boljšo fizično pripravljenostjo in morda še pomembneje, da ohranimot nivo koncentracije na najvišji ravni skozi celotno tekmo. Verjamem, da nam bo to v prihodnje uspelo," pravi.

Tako njegova, kot želja vseh, ki držijo pesti za Muro je, da se v prihodnjih tekmah pomanjkljivosti odpravijo. "Lahko obljubim, da bomo igralci dali vse od sebe, da se trend obrne in za to trdo garali na treningih. Na tak način verjamem, da se bomo izboljšali in bodo v večji meri prišle tudi zmage," zaključi Ben.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Ben Arron Cottrell

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu