Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Dean Šafarić?

Dean na predstavitvi v novem klubu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Osebni arhiv Deana Šafarića

Dean Šafarič se je črno-belim pridružil julija 2017, pred začetkom tekmovanja v drugi slovenski ligi. V dresu Mure je zbral 3 drugoligaške, 14 prvoligaških in 7 pokalnih nastopov. Ge je Dean Šafarić?

"Trenutno branim v domačem klubu, ki je odlično urejen in se bori za prvo mesto v Međimurski premier ligi. Poleg aktivnega branjenja v domačem klubu sem tudi trener mladih vratarjev v Nogometni akademiji Međimurje. Zraven tega imam tudi dobro službo, v kateri delam. Še vedno spremljam tekme Mure, saj sem tam preživel lepa in nepozabna tri leta. Poleg Mure spremljam tudi Celje, saj so tam tudi moji bivši soigralci iz Mure."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Dean Šafarić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu