Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Dean Šafarić
DeanŠafarić_DSC_0677.jpg
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Datum rojstva
2. januar 1993
Spol
moški
Država
Hrvaška
Igralni položaj
vratar
Številka dresa
1, 12
Prvi nastop

16. avgust 2017 (pred 6 leti), Pokal Slovenije

Mura : Zarica Kranj 5 : 2

Zadnji nastop

26. februar 2020 (pred 3 leti), Prva liga Telekom Slovenije

Mura : Maribor 1 : 2

Starost ob debiju
leta: 24, meseci: 7, dnevi: 14

26-letni vratar je v Muro prišel pred začetkom tekmovanja v 2. slovenski nogometni ligi, kjer je v sezoni 2017/2018 odigral tri srečanja, v prvoligaški sezoni pa je vrata Mure branil na 12 tekmah. Medžimurec je pred prihodom med črno-bele igral za domače moštvo iz Čakovca, pred tem pa je bil član Varaždina, v dresu katerega je zabeležil tudi en nastop v 1. hrvaški nogometni ligi.

Dean Šafarić - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu