Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E26

V 26. epizodi podcasta Doj se prosi je ekipa gostila dva gosta - natančneje gosta in gostjo. Na začetku se jim je pridružil pomočnik trenerja Andrej Kvas, ki se je dotaknil zadev, ki so se dogajale v zadnjih tednih. Dejal je, da razume obisk navijačev in da v tem ni nič slabega in pojasnil, zakaj se nekaj takšnega ne more zgoditi v nekaterih drugih klubih. Dotaknil se je tudi razvoja Tia Cipota, forme Mirlinda Dakuja in nove energije, ki je zavladala v klubu, prav tako pa je postregel z nekaj zanimivostmi iz časov, ko je še sam igral nogomet. Kasneje se je podcastu preko telefona pridružila še Špela Kolbl, nogometašica ŽNK Nona Pomurje Beltinci in spregovorila o prihajajočem derbiju med Pomurkami in nogometašicami Olimpije, ki bo odigran v soboški Fazaneriji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu