Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E30

Za dobro vzdušje v 30. epizodi podcasta Doj se prosi je s številko 30 zmago potrdil Martin Šroler, še pred tem so se ustvarjalci razveselili drugega zadetka Luke Bobičanca v letošnji sezoni. Zvonko, Matjaž in Smiljan se v tokratni epizodi dotaknejo tekme z Gorico, govora pa je tudi o terminih tekem, o pokalnem tekmovanju in prihajajočih tekmah s Koprom, Olimpijo in Domžalami. Dotaknili so se tudi "sendviča za 200 evrov", ki ga sodniške napake lahko odnesejo. Zvonko nadomesti Tomoja v "žuti minuti", beseda pa nanese tudi na prihajajoče svetovno prvenstvo.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu