Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E31

V 31. epizodi podcasta Doj se prosi se ustvarjalci na kratko ustavijo pri tekmi Mura : Koper, nato pa imata glavno besedo brata Kai in Tio Cipot, s katerima v sproščenem vzdušju predebatirajo marsikaj zanimivega. Kako gledata en na drugega, kako sta doživela zapravljeni enajstmetrovki proti St. Patricku in Bravu, kdo je boljši v igranju igric in kateri je večji Casanova? Govorili so tudi o tem, kakšno vlogo ima oče Fabijan, kako bosta "živela" en brez drugega, ko se bodo njune nogometne poti razšle. Tio Cipot je iz prve roke povedal, kaj si misli o zimskem prestopnem roku in ali si želi ostati ali oditi?

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu