Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E51

V 51. epizodi podcasta Doj se prosi so ustvarjalci gostili nekdanjega ekonoma Marjana Matjašeca, ki je postregel s kar nekaj anekdotami iz časov, ko je opravljal delo v Fazaneriji. Zakaj je bil avion prekratek? Kaj je bilo potrebno storiti, da si lahko šel iz treninga, ko je bil trener Čiro Blažević?  Dotaknejo se tudi zadnje tekme s Celjem in prihajajoče tekme z Mariborom in ob tem pokomentirajo še marsikaj zanimivega.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu