Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E58

V 58. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Matjaž in Smiljan dotaknili zadnje tekme z Rogaško, kjer so muraši prišli do tretje zaporedne zmage v gosteh. So prve tri preizkušnje že dale rezultate pod delom novega trenerja, zakaj Mura izgleda bolje, kot na preteklih tekmah? Zakaj smo tako veseli zadetkov Amadeja Maroše in Matica Maruška ter zakaj si slednji počasi že prisluži, kot pravi Jernej, "levi prilastek - legenda"? Kakšne odgovore je trenerju lahko dala pokalna preizkušnja v Dokležovju in ali tudi v tem tiči razlog za "zgolj" dve menjavi na tekmi z Rogaško? Govora je tudi o prihajajoči tekmi v Domžalah, kjer se čarno-bejli že nekaj časa mučijo, bodisi proti Domžalam, bodisi proti Radomljam.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu