Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Mihael Karas?

Mihael Karas na tekmi z NK Turnišče 26.4.2017 Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Mihael Karas-Miki je nekdanji napadalec, ki je članski dres Mure nosil v sezoni 2014/15 in se v dresu Mure zadržal do sezone 2017/18. V dresu Mure je odigral 62 tekem in dosegel 24 zadetkov. Ge je Mihael Karas?

"Zaposlen sem v Merkurju. Imam sina, ki je star 4 leta. Tako da, ko nisem v službi, sem doma s sinom. Nogometa ne igram več. Po koncu kariere sem bil aktiven še v malem nogometu za Bakovce, Tromejnik in Muro veterane, zdaj pa že več kot eno leto nisem več aktiven. Igralcem sporočam, naj na igrišču dajo vse od sebe , saj imajo talent, le nadgraditi ga je še treba. Naj igrajo s srcem. Navijači pa naj pridno podpirajo naše fante, naj prihajajo na tekme v čim večjem številu, in naj ne obupajo, ko so slabi rezultati. Verjamem, da bodo spet prišli časi, ko bomo na Fazaneriji slavili naslov državnih in pokalnih prvakov."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mihael Karas

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu