Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Iz Vojvodine se k ženski ekipi seli Nikolina Plavšić

Nikolina Plavšić Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

ŽNK Mura Nona ima novo napadalko, k ženski ekipi se seli Nikolina Plavšić. Enaindvajsetletna nogometašica iz Srbije, se k Muri seli iz Vojvodine, ki je lani med žensko konkurenco v Srbiji osvojila peto mesto. 174 centimetrov visoka napadalka je bila članica vseh mlajših selekcij Srbije, občasno pa je tudi članica A reprezentance. V lanski sezoni je odigrala 17 tekem in dosegla 9 zadetkov v prvenstvu in 2 v pokalnem tekmovanju.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu