Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ka rejsan, ka je Maruško prvič zadel na dveh zaporednih tekmah?

Matic Maruško se je proti Rogaški in Domžalam dvakrat zapored vpisal med strelce. Malo neobičajno za zadnjega veznega? Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot / montaža NK Mura skozi čas

Nej rejsan! Maticu Marušku je tretjič uspelo, da je zadel na dveh zaporednih prvenstvenih tekmah. Če upoštevamo še pokalne obračune pa četrtič.

Prvič se je to zgodilo na drugoligaških zelenicah. Dvanajstega in devetnajstega septembra 2010 je Mura igrala s Šmartnim in Dobom. Na drugi tekmi se je celo dvakrat vpisal med strelce.

Drugič je to bilo leta 2013, ko je Mura igrala v prvoligaški konkurenci. Takrat je 18. maja zadel proti Kopru, v naslednjem krogu pa proti Triglavu.

Če upoštevamo še pokalne obračune je leta 2018 zadel 9. maja v pokalu MNZ Murska Sobota proti Beltincem in nato na naslednjem prvenstvenem dvoboju proti Taboru.

Če bo Maruško uspešen še na naslednji tekmi pa bo sploh prvič zadel na treh zaporednih tekmah.

Ka rejsan? je satirična rubrika z izobraževalno vsebino. Besedilo na fotografiji ne odraža resničnih besed.
Kako so igrali?

Muraši so v 10. krogu 1. SNL gostovali v Domžalah. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika Juga.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 28. septembra, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 49.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu