Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Kako so igrali muraši proti Bravu?

Prizor iz prvega polčasa. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Za muraši je druga zaporedna domača tekma. Tudi tokrat je Fazanerijo prišel klub iz Ljubljane in sicer Bravo. Vabimo vas, da ocenite črno-bele, trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Mihaela Antića. Kako so se odrezali? Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna nobena registracija. Ocene služijo za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so se v 8. krogu prve lige pomerili z Bravom. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika Antića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 18. septembra, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 38.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu