Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Luka Bobičanec consilium abeundi

Luka Bobičanec v svojem značilnem slogu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jure Zauneker

Nogometaši Mure so danes ostali brez enega najbolj standardnih igralcev in ikon zadnjih let Luke Bobičanca. Medžimurski vezist se v zameno za odškodnino, ki zaenkrat ostaja neznana, seli v Celje, ki očitno postaja klub nekdanjih igralcev Mure. Bobi si bo namreč slačilnico delil skupaj z Matkom Obradovićem, Žanom Karničnikom, Ninom Koutrom in tudi Jonom Špornom. Celjani so tako uspeli v nameri in celojesenskem nagovarjanju ter obljubljanju "brd in dolin".

Bobičanec je k Muri prišel v sezoni 2017/18 in v Murski Soboti ostal pet in pol sezon. V tem času je zaigral na 190. tekmah in dosegel 62 zadetkov. Bil je tudi nadomestni kapetan. Ta čast mu je pripadla 10-krat. Skupaj z Muro se je veselil 93 zmag in dosegel številne, tudi odločilne zadetke in podaje.

Robert Kuzmič: "Luka je bil z nami od druge lige naprej, ko je takoj opozoril nase in se hitro razvijal v enega najbolj ključnih in zaželenih igralcev Mure. Dosegel je veliko odločilnih zadetkov, sodeloval pri vseh uspehih kluba in bo ostal med tistimi, ki so v novejšem obdobju pustili največji pečat. Zdaj je prišel trenutek, ko si je zaželel novega izziva in pri tem mu nismo želeli stati na poti. Zahvaljujem se mu za vse, želim mu srečo, a ne na tekmah, ko bo proti Muri nastopal v drugem dresu."

Luka Bobičanec: "Fazanerija je v preteklih letih postala moj drugi dom, še posebej bi se rad zahvalil navijaški skupini Black Gringos, ki mi je vedno stala ob strani, tudi ko je bilo najtežje. Vsem navijačem Mure sporočam, da naj še naprej spodbujajo ekipo, saj to potrebuje, zame pa je napočil čas za nov izziv v karieri."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Luka Bobičanec

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu