Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši pričeli s treningi

Trening na atletskem stadionu pri Osnovni šoli 1. Levo je Martin Šroler, desno pa Amar Beganović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometaši Mure so po včerajšnji večerji danes dopoldan pričeli še s treningi. Potekal je na atletskem stadionu pri osnovni šoli I, udeležili pa so se ga Vid Šumenjak, Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Nejc Vidmar, Klemen Pucko, Kai Cipot, Gregor Balažic, Amar Beganović, Darick Kobie Morris, Srđan Kuzmić, Leard Sadriu, Matic Maruško, Žiga Kous, Tio Cipot, Martin Šroler, Domantas Šimkus, Filippo Tripi, Lazar Zličić, Ivan Šarić, Mihael Klepač, Mirlind Daku, Josip Majić, Dardan Shabanhaxhaj, Luka Turudija, Timotej Brkić, Jaka Domjan in Žan Buček. Niko Kasalo in Nikola Petković sta vadila po prilagojenem programu.

Črno-beli bodo v pripravljalnem obdobju odigrali sedem tekem od tega štiri v Turčiji kamor se bodo odpravili 21. januarja. Tam bodo ostali do 2. februarja.

Seznam pripravljalnih tekem:
13. januar - Mura : Sturm
18. januar - Mura : Bistrica
23. januar - Mura : Ried
28. januar - Mura : Shkëndija
1. februar - Mura : Dečić Tuzi
2. februar - Mura : Dnipro
7. februar - Mura : Aluminij

Prvenstvo se bo nadaljevalo 11. februarja, Mura pa bo v prvi tekmi gostovala v Celju.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu