Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mladince je prevzel Darjan Slavic

Darjan Slavic je v Kopru drugič vodil Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Porajalo se je vprašanje, kdo bo pri mladinski selekciji nasledil Matjaža Keka, ki se je kot pomočnik trenerja pridružil Antonu Žlogarju. Mura je uradno potrdila, da se na njegovo mesto seli Darjan Slavic. Slednji je doslej opravljal delo pomočnika zdaj že nekdanjega trenerja Vladimirja Vermezovića. V preteklosti je že delal z mlajšimi selekcijami, na štirih tekmah letošnje sezone pa se je preizkusil tudi kot glavni trener članske ekipe, saj je takrat začasno nadomestil Dejana Grabića.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Darjan je že v preteklosti delal v mlajših selekcijah in pozna delo z mladimi, ve kako pomembno je, da jih pravilno vzgojimo v nogometaše, ki lahko konkurirajo v članski selekciji. V zadnjih letih si je kot pomočnik trenerja pri članih nabral dodatnih izkušenj in veseli me, da je sprejel novo vlogo, ki je nadvse pomembna in verjamem, da bo dobro opravil svoje delo. Po menjavi trenerja smo morali poiskati rešitve in kar je zelo pomembno je, da smo jih našli znotraj kluba. Darjan je bil zraven pri članski ekipi, ko se je v preteklih mesecih uveljavljalo nogometaše in naše nogometne šole in točno ve, kakšne so zahteve pri nogometaših, ki se priključijo članski ekipi."

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura: "Ko je mesto glavnega trenerja prevzel Anton Žlogar, je bilo bolj ali manj jasno, da se mu bo pridružil dotedanji trener mladinske selekcije Matjaž Kek. Najbolj pomembno je, da smo zamenjavo našli znotraj kluba in delo z mladinci zaupali Darjanu, ki pozna ustroj, ki pozna zahteve in bo lahko takoj začel z delom."

 

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu