Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura pričakovano prejela obe licenci za sezono 2022/23

Mura je prejela licenco za 1. SNL in evropska tekmovanja. Foto: nzs.si, 3. maj 2022

Nogometna zveza Slovenije je sporočila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL za sezono 2022/23. Vseh deset prosilcev je bilo uspešnih. Pričakovano je Mura prejela licenco za 1. SNL in za evropska tekmovanja.

Kot je znano bo Mura v primeru uvrstitve v evropska tekmovanja lahko na Fazaneriji igrala tekme vse do play offa evropskih kvalifikacij. Poročali smo že, da je proračun kluba v preteklem letu prvič presegel 5 milijonov evrov.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu