Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura vabi naraščajnike

Eden od ciljev ustanovitve Mure je bilo tudi delo z mladini. SK Mura zato poziva vse starše naj svoje otroke vpiše v klub. Naraščajniki se bodo delili v 3 kategorije in sicer:

I. kategorija od 16-18 let
II. kategorija od 14-16 let
III. kategorija od 12-14 let

Treningi bodo potekali ob določenih dneh in urah za vsako kategorijo posebej in sicer pod nadzorom za to določenih članov kluba. Prijave sprejema klubski tajnik g. Lipič v Slavenski banki. Mesečna članarina bo služila za nabavo potrebnih rekvizitov. Klub bo vsem naraščajnikom, ki ne bodo dosegali zadovoljivega uspeha v šoli prepovedal udeležbo na treningih in sicer do takrat dokler ne dosežejo boljšega uspeha.

Klub opozorja tudi, da na Murinem igrišču na sejmišču ne sme igrati nihče, ki ni član kluba.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu