Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši novo sezono začenjajo pred praznimi tribunami

Razpored 1. kroga Prve lige Telemach v sezoni 2022/23. Foto: prvaliga.si

Danes so na Brdu pri Kranju izžrebali razpored za novo sezono Prve Lige Telemach. Kot vedno se igra štirikrožni sistem s po devetimi tekmami. Mura bo prvo tekmo odigrala v gosteh pri ljubljanski Olimpiji, ki pa bo zaradi kazni Ljubljančanov odigrana pred praznimi tribunami.

Prvo domačo tekmo bo Mura odigrala že v drugem krogu in sicer 23. julija na Fazaneriji, ko v Murski Soboti gostujejo Domžale. Zadnja tekma prvenstva pa bo, predvidoma 20. maja 2023, v gosteh proti Kopru.

Vse tekme Mure si lahko ogledate v področju Tekme.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu