Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice z gruzijsko ekipo Samegrelo

Nogometašice Mure v žrebu kvalifikacij za ligo prvakinj. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: uefa.com

Črno-bele so z žrebom v švicarskem Nyonu dobile nasprotnice v septembrskih kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj. Slovenske prvakinje morajo za preboj v drugi krog kvalifikacij dobiti dve tekmi.

"Črno-bele" se bodo v polfinalu skupine 3 kvalifikacij pomerile z gruzijsko ekipo FC Samegrelo. Če murašice preskočijo prvo oviro, jih v finalu čakajo zmagovalke dvoboja med ciprsko ekipo Apollon Ladies FC in makedonsko ekipo ZFK Ljuboten. Desetkratne slovenske prvakinje so bile pred žrebom uvrščene v skupino nosilk.

Gostiteljica skupine bo Mura, kar pomeni, da bomo v Murski Soboti in Radencih videli dvoboje Mure, Samegrele, Apollona in Ljubotena.

Pari 1. kroga kvalifikacij za žensko ligo prvakinj. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: iefa.com

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu