Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Muro zapušča najbolj standarden igralec minule sezone

Amar Beganović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Amar Beganović se po letu in pol poslavlja od dresa Mure. Kariero bo nadaljeval v FK Sarajevo. Za Muro je odigral 54 tekem in dosegel tri zadetke. V letošnji sezoni je bil najbolj standarden član Murine zasedbe, saj je odigral največ tekem (39) in na igrišču preživel največ minut (3333).

Beganović je imel pogodbo z Muro do 30. junija 2025, neuradno pa se v Sarajevo seli v zameno za 100.000 evrov odškodnine. Mura je ob njegovem prihodu Slobodi iz Tuzle plačala 75.000 evrov.

Denis Rajbar: "Najprej bi se rad Amarju zahvalil za njegov doprinos v letu in pol, ki ga je prebil pri nas. Pokazal je veliko mero profesionalizma in požrtvovalnosti. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca, zato bo svojo kariero nadaljeval v Sarajevu. Želim mu veliko uspeha, vrata Fazanerije pa zanj ostajajo odprta."

Amar Beganović: "Želel bi se zahvaliti vsem v klubu, od uprave, osebja, trenerjev pa do mojih soigralcev. Za menoj je res lepo obdobje v Muri, hvaležen sem za vsako minuto, ki sem jo preživel v čarno-bejlon na treningu in na tekmi. Velika zahvala navijaški skupini Black Gringos, ki nas je podpirala v dobrem in slabem. Klubu želim vse najboljše in želim, da se Mura vrne tja, kamor spada, saj si to vsi v klubu in okoli njega zaslužijo. Verjamem, da se bo to tudi zgodilo."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Amar Beganović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu