Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muro zapušča najbolj standarden igralec minule sezone

Amar Beganović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Amar Beganović se po letu in pol poslavlja od dresa Mure. Kariero bo nadaljeval v FK Sarajevo. Za Muro je odigral 54 tekem in dosegel tri zadetke. V letošnji sezoni je bil najbolj standarden član Murine zasedbe, saj je odigral največ tekem (39) in na igrišču preživel največ minut (3333).

Beganović je imel pogodbo z Muro do 30. junija 2025, neuradno pa se v Sarajevo seli v zameno za 100.000 evrov odškodnine. Mura je ob njegovem prihodu Slobodi iz Tuzle plačala 75.000 evrov.

Denis Rajbar: "Najprej bi se rad Amarju zahvalil za njegov doprinos v letu in pol, ki ga je prebil pri nas. Pokazal je veliko mero profesionalizma in požrtvovalnosti. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca, zato bo svojo kariero nadaljeval v Sarajevu. Želim mu veliko uspeha, vrata Fazanerije pa zanj ostajajo odprta."

Amar Beganović: "Želel bi se zahvaliti vsem v klubu, od uprave, osebja, trenerjev pa do mojih soigralcev. Za menoj je res lepo obdobje v Muri, hvaležen sem za vsako minuto, ki sem jo preživel v čarno-bejlon na treningu in na tekmi. Velika zahvala navijaški skupini Black Gringos, ki nas je podpirala v dobrem in slabem. Klubu želim vse najboljše in želim, da se Mura vrne tja, kamor spada, saj si to vsi v klubu in okoli njega zaslužijo. Verjamem, da se bo to tudi zgodilo."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Amar Beganović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu