Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nino Kouter in Damjan Bohar proti Moldaviji

Nino Kouter (levo) in Damjan Bohar. Foto: nzs

Reprezentanca Slovenije je 6. septembra 2020 igrala tekmo Lige narodov proti Moldaviji. Nogometaši Slovenije so zmagali z 1:0, edini zadetek na tekmi pa je v 28. minuti dosegel nekdanji igralec Mure, Damjan Bohar. Damjan Bohar in Nino Kouter sta odigrala celotno tekmo.

Postava Slovenije: Oblak, Balkovec, Mevlja, Blažič, Stojanović, Kurtić, Kouter, Bohar, Zajc (57./Živec), Vučkić (68./Vetrih), Šporar (85./Kramer).

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Nino Kouter
Damjan Bohar

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu