Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Damjan Bohar
Damjan Bohar
Foto: Gregor Čiček
Datum rojstva
11. oktober 1991
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
, 4, 9, 25
Prvi nastop

23. april 2008 (pred 16 leti), Pokal MNZ Murska Sobota

Mura 05 : Veržej 5 : 1

Zadnji nastop

26. maj 2013 (pred 11 leti), 1. slovenska nogometna liga

Mura 05 : Domžale 0 : 1

Starost ob debiju
leta: 16, meseci: 6, dnevi: 12

Damjan Bohar, ki prihaja iz Mačkovec, je svojo nogometno pot pričel v Križevcih na Goričkem. Pri 13. letih se je preselil k Muri, kjer je svoj debi v članski zasedbi dočakal 11. maja 2008 proti Zagorju. To je bilo v 2. slovenski ligi, Mura pa je igrala pod vodstvom Edina Osmanovića.

Damjan Bohar leta 2009
Damjan Bohar leta 2009

Damjan Bohar - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu