Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Nov stadion Mure je dobil dovoljenje za uporabo
8. april 1936

Ljubljanska nogometna podzveza je na svoji seji, 8. aprila 1936, verificirala stadion Viteškega kralja Aleksandra I. Zedinitelja za vse tekme. S tem je klub dobil formalno potrditev, da stadion ustreza pogojem za igranje vseh nogometnih tekem.

Klubi ne smejo igrati tekme na neverificiranih igriščih. Prva tekma Mure na novem stadionu je bila 29. marca 1936 proti I.SSK Mariboru. To je bila poskusna tekma pred verifikacijo igrišča.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu