Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

NZS pojasnila svoje videnje odpovedi tekme med Olimpijo in Muro

Potem ko sta se o odpovedi tekme med Olimpijo in Muro oglasila tako Mura kot Olimpija, je svoje stališče podala tudi NZS.

"V petek v popoldanskem času smo bili s strani NK Olimpija obveščeni, da je v klubu prišlo do okužb in da je šest igralcev pozitivnih. V skladu s tem in s sklepi COVID-19 pravilnika smo v NK Olimpija poslali medicinsko ekipo, ki je izvedla PCR testiranje," je v oddaji Pod prečko na SportKlubu dejal generalni sekretar krovne organizacije Martin Koželj. "V soboto okoli 11. ure smo prejeli rezultate testiranj. Ugotovljeno je bilo, da je devet igralcev pozitivnih. Olimpija ima na seznamu stalnih številk 34 igralcev. Glede na to, da je bilo pozitivnih devet igralcev in v skladu sklepov COVID-19, katerih temeljni namen je, da se vzpostavi regularnost prvenstva v času COVID-19 in se zasleduje varnost varovanja igralcev, smo odredili, da bo tekma vseeno na sporedu," je nadaljeval Martin Koželj. "Okoli pol šeste ure zvečer smo s strani NK Olimpija prejeli karantenske odločbe, in sicer za 22 igralcev. Posledično Olimpija malo pred šesto uro zvečer ni imela na voljo dovolj igralcev za tekmo. Od 34 igralcev, ki so bili na seznamu, je odločbo o karanteni imelo 22 igralcev. V skladu s tem smo seveda zaradi objektivnih okoliščin in v skladu s sklepi, ki nam nalagajo, da mora imeti vsak klub na voljo vsaj 13 igralcev in enega vratarja, tekmo morali prestaviti," je sklenil generalni sekretar NZS.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu