Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fazanerija bi naj poleti 2022 dobila novo igralno površino

Športni direktor Denis Rajbar se je v pogovoru za časnik EkipaSN dotaknil prenove zelenice na Fazaneriji. Prenova bi se naj zgodila po koncu aktualne sezone.

Rajbar: "Iščemo primernega izvajalca, prejšnji teden sem se v zvezi s tem mudil v Italiji. Načrte imamo pripravljene, celotna prenova pa bi se naj zgodila v mesecu dni."

Muri torej ne bi bilo potrebno v vmesnem času igrati tekme na drugem igrišču, saj bi projekt izvedli v vmesnem času med aktualno sezono in prvimi tekmami nove sezone.

Rajbar je dodal še: "Igrišče bomo preselili bližje glavni tribuni. Naredili bomo izkop 1.2 metra, igralna površina pa bo 50 cm globlje in v višini tunela, ki vodi iz slačilnic. Igrišče bo ogrevano. Gre za travo zraščeno na podlagi kremenčevega peska. Podjetje, ki sem ga obiskal, jo je nedolgo nazaj položilo na stadionu Atalante v Bergamu, takšna je denimo površina na rimskem Olimpicu in na San Siru. Z njo se lahko pohvali še Juventus, ki je nima samo na igrišču temveč na celotnem vadbenem centru."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu