Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Fazanerija bi naj poleti 2022 dobila novo igralno površino
24. november 2021

Športni direktor Denis Rajbar se je v pogovoru za časnik EkipaSN dotaknil prenove zelenice na Fazaneriji. Prenova bi se naj zgodila po koncu aktualne sezone.

Rajbar: "Iščemo primernega izvajalca, prejšnji teden sem se v zvezi s tem mudil v Italiji. Načrte imamo pripravljene, celotna prenova pa bi se naj zgodila v mesecu dni."

Muri torej ne bi bilo potrebno v vmesnem času igrati tekme na drugem igrišču, saj bi projekt izvedli v vmesnem času med aktualno sezono in prvimi tekmami nove sezone.

Rajbar je dodal še: "Igrišče bomo preselili bližje glavni tribuni. Naredili bomo izkop 1.2 metra, igralna površina pa bo 50 cm globlje in v višini tunela, ki vodi iz slačilnic. Igrišče bo ogrevano. Gre za travo zraščeno na podlagi kremenčevega peska. Podjetje, ki sem ga obiskal, jo je nedolgo nazaj položilo na stadionu Atalante v Bergamu, takšna je denimo površina na rimskem Olimpicu in na San Siru. Z njo se lahko pohvali še Juventus, ki je nima samo na igrišču temveč na celotnem vadbenem centru."

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu