Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Conte: Mura je dobra in nevarna ekipa
24. november 2021

Tottenham je uradni trening opravil v Angliji. Zelenico stadiona v Mariboru bodo prvič preizkusili na tekmi. Foto: tottenhamhotspur.com

Nogometaši Tottenhama so se na tekmo proti Muri pripravljali v svoji bazi v Angliji, kjer so opravili tiskovno konferenco in trening. Trener Antonio Conte je dejal: "Želimo biti uspešni v tem tekmovanju, zato je tekma za nas zelo pomembna. Naša želja so tri točke. Mura je dobra in nevarna ekipa, zato bomo morali biti zelo pazljivi in tekmo vzeti resno. So dobro organizirani, običajno igrajo v sistemu 3-4-3 in imajo dobrega trenerja. Tekma je pomembna tudi za Muro, ker igra proti Tottenhamu."

Trener Conte je potrdil, da bo v moštvu naredil nekaj sprememb.

Tottenham je v Slovenijo prispel 24. novembra 2021. Ob 18.45 so pristali na letališču Brnik.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu