Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Na voljo vstopnice za tekmo s Tottenhamom
23. november 2021

Vstopnica za tekmo Mura : Tottenham. V ozadju je stadion Ljudski vrt v Mariboru. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Mura je dala v prodajo vstopnice za tekmo 5. kroga Evropske konferenčne lige proti Tottenhamu. Tekma bo 25. novembra 2021 ob 18.45 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru. Cene vstopnic so sledeče: 30 EUR za tribune (15 EUR otroška vstopnica), 25 EUR za družinski sektor (15 EUR otroška vstopnica) in 80 EUR za VIP sektor.

Glede na zadnje odloke in ukrepe vlade, je za tekmo s Tottenhamom dovoljena samo 50-odstotna zasedenost stadiona. To pomeni, da je lahko zaseden samo vsak drugi sedež, vmes pa mora biti eno sedišče prosto. Posledično bo na tekmi spremenjen sedežni red, saj nekateri ne bodo mogli sedeti na mestih, ki so jim pripadale ob nakupu vstopnic. Za vstop na stadion bo potrebno izpolnjevati pogoj PCT, na tekmi pa bo potrebno ves čas nositi zaščitne maske, ki morajo biti kirurške ali FFP2.

Omenjene pogoje mora klub upoštevati, če ne želi prejeti kazni.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu