Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Na voljo vstopnice za tekmo s Tottenhamom

Vstopnica za tekmo Mura : Tottenham. V ozadju je stadion Ljudski vrt v Mariboru. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Mura je dala v prodajo vstopnice za tekmo 5. kroga Evropske konferenčne lige proti Tottenhamu. Tekma bo 25. novembra 2021 ob 18.45 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru. Cene vstopnic so sledeče: 30 EUR za tribune (15 EUR otroška vstopnica), 25 EUR za družinski sektor (15 EUR otroška vstopnica) in 80 EUR za VIP sektor.

Glede na zadnje odloke in ukrepe vlade, je za tekmo s Tottenhamom dovoljena samo 50-odstotna zasedenost stadiona. To pomeni, da je lahko zaseden samo vsak drugi sedež, vmes pa mora biti eno sedišče prosto. Posledično bo na tekmi spremenjen sedežni red, saj nekateri ne bodo mogli sedeti na mestih, ki so jim pripadale ob nakupu vstopnic. Za vstop na stadion bo potrebno izpolnjevati pogoj PCT, na tekmi pa bo potrebno ves čas nositi zaščitne maske, ki morajo biti kirurške ali FFP2.

Omenjene pogoje mora klub upoštevati, če ne želi prejeti kazni.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu