Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ouro in Horvat postala reprezentanta

Murina reprezentanta Samsindin Ouro in Tomi Horvat. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je predstavil seznam vpoklicanih igralcev za prijateljski tekmi s Hrvaško in Katarjem, ki bosta 26. in 29 marca v Dohi. Med izbranci je prvič Tomi Horvat.

Murina desetica pa ni edini članski reprezentant iz vrst črno-belih. Selektor Toga, Paulo Duarte, je na svoj seznam uvrstil Samsindina Oura. Togo bo igral dve prijateljski tekmi proti Sierra Leoneju in Beninu.

Tomi Horvat: "Občutki ob prvem vpoklicu so seveda fenomenalni. To so sanje vsakega nogometaša in k sreči so se meni uresničile. Vesel sem, da se mi je uspelo prebiti v izbrano vrsto. Selektorju se želim pokazati v kar najboljši luči, seveda pa je ta vpoklic lepa spodbuda in motivacija za delo vnaprej, obenem pa verjamem, da tudi dokaz za dobro delo doslej."

Samsindin Ouro: "Zelo sem vesel vpoklica, tako meni, kot moji družini to pomeni ogromno. Ponosen sem, da bom lahko zaigral za domovino mojega očeta. Upam, da bom dobil priložnost na igrišču, da dokažem, da sem si zaslužil poziv in da si ga zaslužim tudi v prihodnje."

Mladi reprezentanti

Vpoklic v reprezentanco Slovenije do 21 let je prejel Tio Cipot, v reprezentanco do 17 let pa Niko Graj in Niko Kasalo.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu