Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Pet Murinih reprezentantov
24. avgust 2021

Začetek septembra je standarden reprezentančni premor. Tudi tokrat je v vrstah Mure kar nekaj reprezentantov. Kai Cipot si je prislužil vpoklic v reprezentanco U21, ki bo med 29. avgustom in 7. septembrom odigrala dve kvalifikacijski tekmi tekmi za nastop na evropskem prvenstvu leta 2023. Slovenija se bo pomerila s Češko in Andoro. Selektor je Milenko Ačimovič.

V reprezentanci U19 sta Tio Cipot in Lan Erjavec. Selektor Boštjan Cesar bo reprezentante vodil na prijateljskem turnirju, kjer se bo Slovenija pomerila s Severno Makedonijo, Rusijo in Francijo.

Selektor Aleksander Radosavljevič je v reprezentanco U17 vpoklica Nika Kasala in Vida Štefaneca. Reprezentanca bo opravila priprave v Lescah.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu