Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pet Murinih reprezentantov

Začetek septembra je standarden reprezentančni premor. Tudi tokrat je v vrstah Mure kar nekaj reprezentantov. Kai Cipot si je prislužil vpoklic v reprezentanco U21, ki bo med 29. avgustom in 7. septembrom odigrala dve kvalifikacijski tekmi tekmi za nastop na evropskem prvenstvu leta 2023. Slovenija se bo pomerila s Češko in Andoro. Selektor je Milenko Ačimovič.

V reprezentanci U19 sta Tio Cipot in Lan Erjavec. Selektor Boštjan Cesar bo reprezentante vodil na prijateljskem turnirju, kjer se bo Slovenija pomerila s Severno Makedonijo, Rusijo in Francijo.

Selektor Aleksander Radosavljevič je v reprezentanco U17 vpoklica Nika Kasala in Vida Štefaneca. Reprezentanca bo opravila priprave v Lescah.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu