Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pravilnik za izvedbo podeželskega nogometnega tekmovanja

Nogometaši Mure bodo v sezoni 1930/1931 tekmovali v podeželskem razredu Mariborskega okrožja Ljubljanske nogometne podzveze. Vodstvo tekmovanja je objavilo pravilnik za to tekmovanje.

Kot smo omenili bo Mura tekmovala v mariborskem okrožju, v katerem bosta tekmovala še Ptuj in Šoštanj. Prvenstvo je razdeljeno na jesenski in spomladanski del. Zmagovalec dobi 2 točki, poraženec pa 0. Če se tekma konča z neodločenim rezultatom dobita obe ekipi po 1 točko. Prvak je najboljša ekipa iz jesenskega in spomadanskega dela prvenstva.

Prvak mariborskega podeželskega okrožja igra na koncu tekmo s prvakom ljubljanskega podeželskega okrožja. Najboljši iz tega dvoboja igra dve tekmi s prvakom trboveljskega okrožja. Zmagovalec nato s prvakom celjskega okrožja itd.

Dohodek s tekme v podeželskem tekmovanju se razdeli v dva enaka dela med oba kluba. Stroške povezane s tekmo nosi domačin. Če klub iz oprvičljivih razlogov ne bo mogel nastopiti, mora to javiti najmanj 14 dni pred tekmo, sicer se tekma registrira s 3:0 za nasprotno ekipo. Če klub kljub temu ne bo nastopil mora kriti vse stroške, ki bi nastali v zvezi s tekmo.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu