Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Predstavitev prenove Murinega igrišča na Brdu pri Kranju

Poslovni direktor Mure Aleš Kegelj je predstavil prenovo igrišča na Fazaneriji. Foto: nzs.si

Nogometna zveza Slovenije in Združenje športnih centrov Slovenije sta v petek, 18. novembra 2022, v prostorih kongresnega centra Brdo organizirala strokovno izobraževanje na temo vzdrževanja igrišč z naravno travo. Udeležilo se ga je 75 upravljavcev športne infrastrukture, ki skrbijo za nogometna igrišča klubov 1.SNL, 2.SNL  in 3.SNL ter nekateri drugi predstavniki Zavodov za šport.

Muro so na seminarju zastopali poslovni direktor Aleš Kegelj, ter vzdrževalci Jernej Rumež, Štefan Hari in Milan Farič. V eni izmed točk seminarja je Aleš Kegelj predstavil potek prenove igrišča s sistemom ogrevanja, ki ga je Mura letos izvedla na glavnem igrišču na Fazaneriji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu