Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Reprezentanca na Fazaneriji z dvema aktualnima in nekdanjima Murašema

Mlada slovenska reprezentanca U21, ki je na Fazaneriji pričela tekmo z Bolgarijo. Prvi z leve čepi Tio Cipot. V ekipi sta še dva nekdanja Muraša. Na sredini čepi Aljaž Antolin, skrajno desno pa Marcel Ratnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Blaž Weindorfer

Reprezentanca Slovenije do 21 let je v Murski Soboti odigrala pripravljalno tekmo z vrstniki iz Bolgarije. Dvoboj se je končal brez zadetkov. To je bila prva reprezentančna tekma na prenovljeni travnati površini Fazanerije.

Slovenski selektor Mile Ačimović je v začetno enajsterico uvrstil Tia Cipota, zadnje pol ure pa je igral še Srđan Kuzmić. Zraven njiju sta igrala še Prekmurca Aljaž Antolin ter Marcel Ratnik, ki sta v preteklosti prav tako nosila črno-beli dres. Antolin, ki je leta 2021 zbral tudi tri nastope za člansko ekipo je danes član Maribora. Ratnik je bil član mlajših selekcij Mure, nakar se je odpravil v Maribor, danes pa je član Olimpije. Vsi so bili v sezoni 2016/17 člani Murine selekcije U15, ki je tekmovala pod vodstvom Leona Horvata.

Slovenija: Turk, Ilenič, Feratović, Jevšenak, Antolin, Sešlar, Ratnik, Strajnar, Perc, Cipot, Vipotnik. Selektor: Mile Ačimović.

Bolgarija: Hristov, Cenov, Aleksandrov, Djulgerov, Stankov, Kolev, Penčev, Černev, Zlatev, Stojanov, Andrejev. Selektor: Aleksandar Dimitrov.

Tio Cipot član selekcije U15. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Aljaž Antolin član selekcije U15. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Marcel Ratnik član selekcije U15. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Tio Cipot
Srđan Kuzmić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu