Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Za zaprtimi vrati z Bravom

Matic Maruško in Luka Štor. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so v času reprezentančnega premora odigrali pripravljalno tekmo z Bravom. Ekipi sta se na Fazaneriji razšli brez zmagovalca, bilo je 2:2 (1:1). Za Muro sta zadela Gregor Balažic (39') in Nikola Petković (47'), za Bravo pa Mitja Križan (25') in Beno Selan (89'). Tekma je potekala za zaprtimi vrati in brez prisotnosti gledalcev. To je bila prva pripravljalna tekma med tema kluboma.

Muro čakajo v finišu jesenskega dela tri zelo pomembne tekme. Najprej bodo dvakrat zaporedoma gostovali in sicer v Kopru ter nato v Ljubljani pri Olimpiji. Za konec bo sledila še domača tekma proti Domžalam. Bravo se je v tem pripravljem obdobju pomeril tudi s Koprom in izgubil z 2:1.

Tekme Mure do konca jesenskega dela:
sreda, 30. november 2022, 18:00, Koper : Mura
četrtek, 7. december 2022, 17:30, Olimpija : Mura
ponedeljek, 12. december 2022, 17:30, Mura : Domžale

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu