Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Priprava Murašev na tekmo proti Rennesu
4. november 2021

Nogometaši Mure na dopoldanskem treningu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Nogometaši in strokovno vodstvo kluba se na tekmo proti Rennesu pripravljajo v hotelu Domaine de Cicé-Blossac, ki se nahaja na obrobju mesta Rennes. Hotel je od stadiona Roazhon Park oddaljen cca. 15 kilometrov.

Tako kot na vseh letošnjih evropskih preizkušnjah je tudi tokrat Ante Šimundža svoje varovance na dan tekme popeljal na dopoldanski trening, ki je služil bolj kot razgibavanje. Šimundža tovrstni trening prakticira kadar imajo njegovi varovanci tekmo v večernih urah. Po treningu je sledil krajši počitek in nato kosilo. Popoldan je namenjen pripravi na tekmo in počitku.

S čarterskim poletom je na tekmo odpotovalo tudi nekaj pristašev Mure, ki so dan izkoristili za ogled znamenitosti mesta in pripravo glasilk na tekmo.

Pogled proti igrišču. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Dopoldanski trening Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Dopoldanski trening. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Pogled na igrišče za trening. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Hotel se nahaja na idilični lokaciji izven mestnega vrveža. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Nogometaši in strokovno vodstvo so nastanjeni v hotelu Domaine de Cicé-Blossac, ki se nehaja na obrobju mesta Rennes. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Pogled na hotel Domaine de Cicé-Blossac Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Pogled na hotel Domaine de Cicé-Blossac Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot

Stade Rennais. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V uradni trgovini kluba Stade Rennais tudi Murina obeležja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu