Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mediji pred tekmo Rennes : Mura
4. november 2021

Trening Murašev na Roazhon Parku. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pred današnjim dvobojem Rennesa in Mure smo prelistali ttri osrednje športne medije L'Equipe, EkipoSN in Delo.

Francoski L'Equipe je tekmi posvetil eno stran. Prinaša pogovor z branilcem in kapetanom Hamarijem Traorejem ter vezistom Benjaminom Bourigeaudom. Oba sta se dotaknila zadnjih dveh prvenstvenih dvobojev proti Strasbourgu (1:0) in Troyesu (2:2). Avtor članka piše tudi o težkem ritmu tekem za Rennes, ki si sledijo na nekaj dni. Rennes bi naj nocoj zaigral s svojo najmočnejšo zasedbo v postavitvi 4-4-2, podobno kot na zadnji medsebojni tekmi. Od začetka bi naj namesto Labordeja in Omarija pričela napadalni vezist Majer ter branilec Badé.

Največji slovenski športni časnik EkipaSN je tekmi posvetil tri strani in naslovnico. Na naslovnici se bohoti napis "Nismo naivni, da bi tako razmišljali". V članku sta izjavi Šimundže in Kozarja, ki razglabljata o dejstvu kako dvigniti ekipo po zadnjih porazih. Svoj prostor je dobil tudi Nik Lorbek, ki pravi, da ni čas za to, da bi se smilili sami sebi.

Osrednji slovenski časnik Delo v svoji tiskani izdaji prinaša članek z naslovom "Murinemu hitremu učenju manjka le velika točka". Oba časnika, tako EkipaSN kot Delo predvidevata, da bo Mura igrala v sistemu 3-4-1-2 in sicer: Obradović, Karničnik, Maruško, Karamarko, Kous, Lorbek, Horvat, Lotrič, Šturm, Maroša in Mulahusejnović.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu