Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pripravljalni poraz proti Sturmu

Zadnji trening murašev pred prvo pripravljalno tekmo s Sturmom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so danes igrali prvo pripravljalno tekmo v pripravah na novo sezono. V avstrijskem Halbenrainu so morali priznati premoč graškemu Sturmu, ki je bil boljši s 3:0. Ob polčasu je bilo 0:0. Sturm je vse tri zadetke dosegel v drugem polčasu in sicer v zadnje pol ure igre. Zadeli so Stangl, Schloffer in Ranftl.

Kot smo napovedali so črno-beli igrali v zelo kombinirani postavi, saj se je kar nekaj igralcev šele kasneje priključilo pripravam kluba. Poleg tega Ante Šimundža daje v začetku priprav priložnost za dokazovanje vsem igralcem. Tako je prvi polčas igrala ena, drugi polčas pa druga postava.

Za Muro so igrali tudi novinci in sicer: Amar Prutina (BiH), Aleš Majer (Maribor), Arpad Vaš in Vedran Vinko. Medtem, ko je Aleš Majer že podpisal pogodbo z Muro pa to ne moremo reči za ostale tri. Vinko je bil nazadnje član francoskega drugoligaša Metza, Vaš pa lendavske Nafte. Amar Prutina je nazadnje igral za mladinsko ekipo sarajevskega Željezničarja.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu