Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prodaja sezonskih vstopnic za 2021/22

Mura je državni prvak. Zgodovinskega uspeha pa ne bi bilo brez izjemne podpore navijačev v vseh letih, od tretje do prve lige. Pogled je usmerjen že naprej, članska ekipa se pripravlja na novo sezono, ki prinaša začetek tekmovanja v 1. krogu kvalifikacij za Ligo Prvakov. Zato je zdaj pravi čas za vrnitev na tribune! Ob končani epidemiji lahko Fazanerija z upoštevanjem vseh ukrepov sprejme 3375 gledalcev. Sezonske vstopnice za novo sezono so v prodaji! Sedeži dosedanjih imetnikov sezonskih vstopnic so rezervirani do 30. junija, ob tem pa je zvestoba nagrajena.

Cena vstopnic za dosedanje imetnike:

Glavna tribuna: 105 EUR + bon v vrednosti 20 EUR v klubski trgovini
Ostale tribune: 84 EUR + bon za 20 EUR v klubski trgovini
Otroška (do 14 let): 42 EUR + bon za 10 EUR v klubski trgovini

Cene vstopnic za nove imetnike:

Glavna tribuna: 150 EUR
Ostale tribune: 120 EUR
Otroška (do 14 let): 60 EUR
Spodnji VIP: 600 EUR

Sezonska vstopnica zagotavlja vstop na vse prijateljske, prvenstvene in pokalne tekme Mure na Fazaneriji in predkupno pravico za nakup vstopnic za evropske preizkušnje. Začetek prodaje vstopnic za tekmo Mura - Shkëndija bo po 28. juniju.

Prodaja poteka v baru na Fazaneriji v četrtek med 15. in 20. uro, v petek med 15. in 18. uro ter v soboto med 10. in 15. uro. O prodaji v naslednjem tednu vas bomo obveščali, saj je zaradi gradbenih del na parkirišču dostop do klubskega bara možen zgolj iz severovzhodne strani (med Ledavo in kopališčem). HVALA za vaše razumevanje glede novega režima dostopa do stadiona, saj se trudimo da izboljšamo infrastrukturo in zagotovimo vse pogoje, da vse tekme v Evropi odigramo v FAZANERIJI !

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu