Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Remi za finale pred prvenstvom

Nogometaši Sobote so odigrali zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem spomladanskega dela prvenstva. V Murski Soboti je gostoval Aluminij, tekma pa se je končala s 4:4 (2:1). Tekmo je spremljalo okrog 500 gledalcev.

Sobota je v prvem polčasu igrala v svoji standardni postavi. To se je poznalo tudi na igrišču, saj so bili domačini ves čas v premoči. Čeprav je največ strelov sprožil Maučec je oba gola za Sobočane dosegel Humar. Minuto pred odmorom so gostje znižali na 2:1. Po odmoru so za domače moštvo nastopili nekateri novi igralci. Evidentno je bilo, da še niso uigrani, saj so igralci pogosto podajali nasprotniku ter igrali mlačno in neborbeno. Takoj v začetku sta dva zadetka dosegla Vrtarič in Horvat ter svoje moštvo povedla s 4:1. Zaradi velikih napak so nato gostje uspeli izid izenačiti, lahko pa bi celo zmagali.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu