Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Robert Kuzmič je postal predsednik Mure

Boris Cigüt je predsedniško mesto prepustil Robert Kuzmiču. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Na današnjem izrednem občnem zboru članov Društva NŠ Mura so člani, na pobudo upravnega odbora društva, razrešili dosedanjega in imenovali novega predsednika društva. G. Boris Cigüt je zaradi osebnih razlogov podal odstopno izjavo in upravni odbor je njegov odstop sprejel. Člani društva so na izredni volilni skupščini soglasno potrdili imenovanje novega predsednika. Nov predsednik društva je postal g. Robert Kuzmič, ki je v preteklosti že deloval v upravnem odboru in bil nosilec številnih najbolj odgovornih nalog. S  polno odgovornostjo se bo zavzemal za nadaljnji razvoj društva in njegovo uspešno poslovanje.

G. Boris Cigüt ostaja član upravnega odbora in prevzema nove zadolžitve znotraj tega. Upravni odbor nadaljuje s svojim delom in se bo prioritetno usmeril v izpolnjevanje zahtev in nalog, povezanih s prihajajočim prvenstvom, in sicer na najvišjem nivoju v državi tako za člansko ekipo kot tudi za nogometno šolo. Za uspešno sezono 2018/19 sta ključni odgovornost pri delu in sodelovanje vseh vključenih.

Cigüt: "Bila mi je velika čast, da sem pred leti lahko prevzel to funkcijo. Muro imam v srcu. Murin grb mi še vedno pomeni nekaj največjega in moram povedati, da mi danes ni lahko. Hvala članom ki ste me takrat podprli," je na skupščini povedal Cigüt in dodal: "Razlogi za odstop so ti, da me službene obveznosti trenutno preveč obvezujejo in moram biti fer ter narediti, kar je najboljše za klub."

Robert Kuzmič se je Cigütu zahvalil, dejal pa je tudi, da si v klubu želijo postati stabilen prvoligaš ter imeti dobro mladinsko šolo.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu