Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Šalja: navijači ste glavni razlog, da smo tukaj

Agron Šalja je ob vstopu strateškega partnerja postal generalni direktor kluba. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Mura je v teh dneh dobila strateškega partnerja, podaljšana roka Georga Juncaja bo Agron Šalja, ki bo generalni direktor kluba, zadolžen pa bo tudi za športni del. To so njegove prve besede ob prihodu v Fazanerijo.

Muraši se bodo prihodnji teden odpravili na priprave v Združene države Amerike, kjer bo z njimi tudi Agron Šalja, ki je prvič stopil pred črno-beli mikrofon NŠ Mure.

Agron Šalja, generalni direktor NŠ Mura: "Najprej bi rad pozdravil vse navijače in podpornike čarno-bejlih. Ravno zaradi odličnih navijačev, nogometnega okolja in privilegija, da lahko delujemo v enem od najbolj nogometnih mest v Sloveniji, je prišlo do dogovora s predsednikom Robertom Kuzmičem. V Muri vidimo veliko možnosti za napredek, želimo si jo dvigniti na višji nivo v vseh segmentih kluba, kjer je to možno. Zavedamo se trenutne situacije, navijači morate vedeti, da gre za nov cikel v obdobju Mure. Ne smemo živeti v preteklosti, stremeti moramo k temu, da pridemo na enak ali še višji nivo, na katerem je bila Mura v preteklih letih. Prvi vtisi v Fazaneriji so zelo pozitivni, z veliko delovne vneme se pripravljamo na začetek nove sezone. Na tem mestu tudi apel vam, navijačem, da Muri stojite ob strani, tako kot ste ji vedno. Konec koncev, ste vi glavni razlog, da se je investitor odločil priti v Mursko Soboto".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu