Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota povozila Dravo

Nogometaši Sobote so v 12. krogu slovenske lige gostili enajsterico Drave s Ptuja in zmagali z visokih 11:0. Sobočani so vodili že ob polčasu, ko je bilo 5:0. Zadetke so dosegli: Zelko (8), Horvat, Bencik in Vrtarič.

Sobočani so bili boljši skozi celotno tekmo. Že v drugi minuti je Janez Horvat s 24. metrov stresel prečko Drave. Serijo zadetkov je v 3. minuti pričel Zelko, ki je gostujočega vratarja matiral s strelom s petindvajsetih metrov. Domačini so nato v prvem polčasu dosegli še štiri gole, lahko pa bi tudi kakšnega več. Gostje so v prvem polčasu izvedli le nekaj napadov, branilci Sobote pa so vse uspešno odbili.

V drugem polčasu se je Drava osredotočala na obrambo in spredaj igrala le s tremi možmi. V tem delu igre so Sobočani še šestkrat zatresli mrežo Drave.

Še posebej se je izkazal Zelko, ki je dosegel osem zadetkov. Na levem krilu je dobro igro prikazal Bela Norčič, v obrambi pa so se odlikovali Klajnšček, Klepec in Aki Norčič.

Zmagale še tri ekipe Sobote

V predtekmi sta se pomerili druga ekipa Sobote in Ledava iz Černelavec. Tri zadetke je dosegel Bažika, enega pa Fujs. Mladinsko moštvo je gostovalo v Mariboru in s 3:1 premagalo Železničar. Dva zadetka je dosegel Horvat, enega pa Kulčar. Pionirji so se odpravili v Ljutomer, kjer so z 0:3 premagali tamkajšnji Ljutomer. Dva zadetka je dosegel Feri Maučec, enega pa Horvat.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu