Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota se je oddolžila Krimu

Nogometaši Sobote so v tekmi 14. kroga slovenske lige gostovali v Ljubljani pri Krimu in zmagali z 2:3 (1:2). Sobočani so se Krimu oddolžili za poraz v 1. krogu.

Sobočani so že od začetka prevzeli vajeti igre v svoje noge in povedli v 2. minuti tekme. Zadel je Janez Horvat. Štiri minute pozneje je Feri Zelko povišal na 0:2. Domačini so znižali v 11. minuti. Do konca polčasa se rezultat ni več spremenil.

Začetek drugega polčasa je pripadel Krimu, ki je v 62. minuti izid izenačil na 2:2. Po zadetku sta si obe moštvi prizadevali, da bi tekmo obrnili sebi v prid. V 88. minuti je to uspelo Soboti, potem ko je Ladislav Kulčar zadel z glavo.

Pri Soboti sta se najbolj izkazala Zelko in Kulčar, pri Krimu pa D. Nagode ter Hočevar II.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu