Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota znova boljša od Mladosti

Nogometaši Sobote so v prijateljski nogometni tekmi gostili Mladost iz Preloga ter zmagali s 5:4 (2:2). To je že druga zmaga Sobote proti tej ekipi v zadnjih dveh tednih.

Nogometaši Sobote so prevladovali skozi celotno tekmo, gostje pa so se omejili na protinapade in bi na koncu skoraj izvlekli neodločen rezultat. Prvi so povedli Sobočani, potem ko je zadel Horvat. Kmalu so gostje izenačili in celo prešli v vodstvo. V drugem polčasu je Sobota v kratkem času dosegla tri zadetke in se zadovoljila z rezultatom. V zadnji minuti tekme so gostje znižali na 5:4.

Zanimivo je, da so igralci Mladosti izkoristili vsako napako obrambe Sobote, vsi streli proti vratom pa so končali v mreži.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu