Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tudi v Murski Soboti denarne težave

NK Sobota se, tako kot precej ostalih klubov po Sloveniji, srečuje s finančnimi težavami, ki se kažejo zlasti v vzdrževanju stadiona. Temu problemu posvečajo merodajni oblastni in politični forumi vse premalo pozornosti. Tako je NK Sobota v preteklem letu od Občinskega ljudskega odbora (OLO) prejela le 25.000 dinarjev od MLO-ja pa niti dinarja.

V vseh večjih mestih so komune in občine že prevzele skrb za vzdrževanje telesnovzgojnih naprav. Ti izdatki za vzdrževanje stadiona niso majhni in znašajo letno 200.000 dinarjev.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu