Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Več pozitivnih testov na pripravah v Turčiji

Nogometna šola Mura je danes sporočila, da je v njihovih vrstah več pozitivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Okuženi so v izolaciji, jutrišnja tekma s Shakhtarjem pa je bila odpovedana. V nadaljevanju prinašamo celotno izjavo za javnost.

Iz zaključka priprav moramo žal poročati o neprijetnih novicah. Redno testiranje pred tekmo s Shakhtarjem je pokazalo več pozitivnih testov v taboru Mure. Tako je bila odrejena izolacija v hotelu za igralce Nina Koutra, Stanišo Mandića, Filipa Kosija, Klemna Šturma, Lana Erjavca, Kaija in Tia Cipota ter maserja Tadeja Kusterja. Zaradi nastale situacije smo tekmo s Shakhtarjem odpovedali.

V nastali situaciji ravnamo skladno z navodili turških zdravstvenih služb in oblasti, s katerimi usklajujemo vse nadaljnje postopke, ki sledijo.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu