Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Visoka zmaga Sobote

Sobota je v 20. krogu slovenske lige gostila Proletarec iz Zagorja in zabeležila visoko zmago 9:0. Tekma je bila odločena že v prvem polčasu, ko je bilo 3:0. Strelci: Karel Fujs (6), Feri Zelko (2) in Aki Norčič.

Tekmo so bolje pričeli gostje, ki so že v 2. minuti zapravili lepo priložost za zadetek. Zatem je vajeti igre prevzela Sobota in povedla v 6. minuti. Naši nogometaši so do konca polčasa dosegli še dva zadetka in sicer v 16. ter 25. minuti. Po odmoru smo na igrišču videli le eno ekipo. Serijo zadetkov je odprl Zelko, ki je iz bližine dosegel četrti zadetek. Zadnji zadetek je padel v 85. minuti, dosegel pa ga je Fujs.

Sobota je prikazala dobro igro, še posebej napadalna vrsta, ki je izkoriščala ponujene priložnosti. Obramba je kljub odsotnosti Klajnščka in Bažike dobro opravila svoje delo. Najboljši igralec je bil Bela Norčič.

V predtekmi so igrali mladinci

Pred tekmo so na igrišče stopili mladinci, ki so s 3:1 premagali vrstnice mariborskega Kovinarja. Pri domačem moštvu je bil najboljši Antalič.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu