Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zagrebčani na priprave v Mursko Soboto

Kakor poročajo iz hrvaškega glavnega mesta, bo moštvo Zagreba prišlo okrog 7. avgusta v Mursko Soboto, kjer se bo pripravljalo za naslednjo nogometno sezono. Zagrebčani, ki se bodo zadržali v Murski Soboti približno dva tedna, bodo verjetno igrali tudi prijateljsko tekmo z domačim nogometnim klubom. Tako se nam obeta spet lep športni dogodek. Razen tega pričakujejo, da bodo še nekateri ligaši prišli na priprave v Mursko Soboto.

Zagreb bo v sezoni 1960/61 igral v drugi zvezni ligi zahod.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu