Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Zelko in Klajnšček v slovenski reprezentanci

Feri Zelko Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

V Ljubljani sta se danes pomerili reprezentanci Slovenije in Črne Gore. Pred 6000 gledalci je bil rezultat neodločen 2:2 (0:1).

Vabilo v slovensko reprezentanco sta dobila tudi dva igralca Sobote, Feri Zelko in Ciril Klajnšček. Zelko je odigral celotno tekmo, medtem ko Klajnšček ni dobil priložnosti. V vratih Slovenije je stal nekdanji igralec Sobote Vincenc Bencik. Slovensko reprezentanco so sestavljali igralci iz Odreda, Miličnika, Jadrana, mariborskega Železničarja, Sobote in Jugoslovanske armade. Črna Gora je bila sestavljena večinoma iz igralcev Budučnosti.

Postava Slovenije: Bencik, Medved, Žigon, Rajninger (Pelicon), Gajšek, Piskar, Georgijevski (Krupa), Fajon, Hočevar, Zelko, Plaznik (Hacler).

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu