Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ženska liga prvakinj na Fazaneriji

Igralke ŽNK Nona Pomurje so se na Fazaneriji v šestnajstini finala Lige prvakinj pomerile z dansko ekipo Fortuna Hjoerring. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Danes je bila na stadionu Fazanerija prva tekma šestnajstine finala Lige prvakinj med ekipo Nona Pomurje Beltinci in dansko ekipo Fortuna Hjoerring. Zmagale so danke z 0:3.

Tekma bi sprva morala biti v Gornji Radgoni, vendar je danes v Pomurju snežilo, zato igrišče v Radgoni ni omogočalo normalne igre. Tekmo so nato prestavili v Mursko Soboto.

Igralke Beltinec so se drugič v svoji zgodovini uvrstile med 32 najboljših ekip v Evropi. Nazadnje jim je to uspelo leta 2014. Za napredovanje med 32 najboljših ekip so 18. novembra 2020 v Gornji Radgoni premagale madžarski Ferencvaros s 4:1.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu