Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Imam podatke o Muri

Vabimo vas, da nam pomagate soustvarjati mozaik Murine zgodovine.

Če imate karkoli v zvezi z Muro, kot npr.

- časopisni izrezek

- sliko

- vstopnico s tekme

- ...

vas vabimo, da se oglasite na elektronski naslov [email protected]. Če je gradivo primerno ga bomo objavili na spletni strani nkmura.si, v prihodnosti pa tudi v tiskanih izdajah zgodovine Mure.

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu